Grafisch ontwerp

Maxi-Design beschikt over een afdeling grafisch ontwerp die zich richt op conceptueel en doordacht ontwerp van logo's, huisstijlen en origineel drukwerk. We denken met u mee.

Onze ontwerpers gaan geen uitdagingen uit de weg en zoeken samen met u naar een passend ontwerp. We geloven dat we zo, zonder u als klant niet uit het oog te verliezen, tot de meest waardevolle creaties komen.


 • Logo en huisstijl

  Onze logo's maken uw bedrijf in één oogopslag herkenbaar en vertellen iets over de filosofie, de plaats in de markt, de waarden en de doelstellingen ervan. Ons grafisch ontwerpbureau zorgt voor een sterke en tijdloze vormgeving van uw logo en samen met de huisstijl (briefpapier, facturen, naamkaartjes, enveloppes, ...) bepaalt dit het imago van uw onderneming.

  Lees meer »

 • Naamkaartjes

  Bij Maxi-Design bent u aan het juiste adres voor professionele visitekaartjes. Wij bieden u stijlvol ontworpen visitekaartjes die gedrukt worden op stevig glanzend materiaal. Onze naamkaartjes zijn niet alleen slijt-en kleurvast maar bovendien ook afgewerkt volgens één kwaliteit: de beste.

  Lees meer »

 • Affiches, flyers, folders en brochures

  Bent u op zoek naar een professionele en opvallende affiche, flyer, poster, folder of brochure, neem dan zeker vandaag contact met ons op voor een vrijblijvende offerte! Al onze ontwerpen zijn printklaar en kunnen door ons gedrukt worden.

  Lees meer over
  affiches en flyers »
  folders en brochures »

 • Bestickering en belettering voertuigen

  Wij beletteren en bestickeren auto's, bestelwagens, vrachtwagens. Indien nodig zorgen wij ook voor het ontwerp in uw huisstijl en volledig volgens uw wensen.

  Lees meer »