Drukwerk

Wij verzorgen al uw drukwerk. Voor mooie, stijlvolle en luxueuze folders of brochures bent u bij Maxi-Design aan het juiste adres. Kwaliteit wordt hier bepaald door afwerking en papiersoort. Dankzij onze expertise kunt u een beklijvende indruk nalaten bij uw klanten en prospecten. Maxi-Design staat in voor de volledige pre-press van uw drukwerk en volgt voor u het verdere productieproces op, van druk over afwerking tot en met de levering.


 • Logo en huisstijl

  Onze logo's maken uw bedrijf in één oogopslag herkenbaar en vertellen iets over de filosofie, de plaats in de markt, de waarden en de doelstellingen ervan. Ons grafisch ontwerpbureau zorgt voor een sterke en tijdloze vormgeving van uw logo en samen met de huisstijl (briefpapier, facturen, naamkaartjes, enveloppes, ...) bepaalt dit het imago van uw onderneming.

  Lees meer »

 • Naamkaartjes

  Bij Maxi-Design bent u aan het juiste adres voor professionele visitekaartjes. Wij bieden u stijlvol ontworpen visitekaartjes die gedrukt worden op het door u gewenste materiaal. Onze naamkaartjes zijn niet alleen slijt-en kleurvast maar bovendien ook afgewerkt volgens één kwaliteit: de beste.

  Lees meer »

 • Affiches, folders en brochures

  Bent u op zoek naar een professionele en opvallende affiche, poster, folder of brochure, neem dan zeker vandaag contact met ons op voor een vrijblijvende offerte! Al onze ontwerpen zijn printklaar en kunnen door ons gedrukt worden.

  Lees meer over
  affiches »
  folders en brochures »

 • Bedrukken/borduren textiel

  Bij ons kunt u terecht voor het bedrukken en het borduren van T-shirts, polo's, vesten en sweaters.

  Lees meer »